Breek uit de gouden kooi

In 2024 komt Bernard Moerman, een inspirerende storyteller en vlogger, met zijn eerste boek “Breek uit de gouden kooi”, gepubliceerd door Lannoo Campus. Dit boek belichaamt Bernard’s levensmotto en belooft een bron van inspiratie en transformatie te zijn voor lezers overal.

In 2024 betreedt Bernard Moerman, een gerenommeerde inspirerende storyteller en vlogger, de literaire wereld met zijn eerste boek “Breek uit de gouden kooi”, gepubliceerd door Lannoo Campus. Dit boek belichaamt Bernard’s levensmotto en belooft een bron van inspiratie en transformatie te zijn voor lezers overal.

Bernard, bekend om zijn vermogen om mensen te motiveren en te inspireren met zijn unieke levensverhalen, brengt in dit boek zijn ervaringen en persoonlijke inzichten samen met die van een 30-tal mensen die hij interviewde. Het is meer dan alleen een autobiografie; het is een handleiding voor persoonlijke groei en het overwinnen van obstakels. “Breek uit de gouden kooi” daagt lezers uit om hun eigen ‘gouden kooi’ van beperkingen en comfortzones te herkennen en moedigt hen aan om hun ware potentieel na te streven.

De boodschap van het boek is vooral relevant in de huidige snel veranderende wereld, waar aanpassingsvermogen en zelfontwikkeling cruciaal zijn. Bernard’s verhaal is een bewijs van de kracht van veerkracht en de moed om dromen te volgen, ongeacht de uitdagingen.

Met zijn eerste boek zet Bernard een belangrijke stap in zijn carrière als influencer en voegt hij een nieuwe dimensie toe aan zijn al indrukwekkende portfolio. “Breek uit de gouden kooi” is niet alleen een must-read voor zijn volgers, maar ook voor iedereen die op zoek is naar motivatie en inspiratie om veranderingen in hun leven door te voeren.

Voor het boek gebruikt hij ook ervaringen en inzichten die hij verzamelde in interviews met 30 mensen die elk op hun eigen manier iets deden met hun “Gouden Kooi” deden. Bernard geeft de lezer de vrijheid om des gewenst de volledige interviews via QR-codes digitaal te bekijken. M.a.w. de lezer kan zelf de diepte van de inzichten bepalen.

Kortom, voor Bernard is ook zijn boek een medium om te inspireren: “Go find your values and talents. Discover your passions and do things with impact. To be the Hero of your Game”

Please note that this book is currently available in Dutch.

If you wish to read the translation in English, click ON BUTTON.

Pre-order Nu: ‘Breek uit de Gouden Kooi’