Jezelf constant heruitvinden. Nabeschouwing

In het leven moeten we keuzes maken

Frederik als ondernemende publisher beschrijft heel mooi hoe groeien veelal samengaat met doordachte keuzes maken.

“Een Podcast project, een idee dat ik nu wil uitwerken. Een soort verhalende Podcast, een heel ambitieus project, ik weet niet of het gaat lukken.

Het is iets waarvan ik nu in hart en ziel aanvoel; Nu wil ik dat realiseren, dat MOET goed zijn, Dat MOET top zijn.

Terzelfder tijd zie ik dat ik daar mijn focus moet op hebben de volgende twee maanden. En met het volledige takenpakket dat op mij afkomt waar ik mij al jaren in wentel, en als dit de twee komende maanden zo blijft, vrees ik dat ik dat project van de podcast niet 100 % zal kunnen afleveren zoals het moet. Dat toont aan dat ook dat weer een oefening is in keuzes maken.”